top of page

LEVERANS & RETUR

AVHÄMTNING

Vid Avhämtning hämtar du dina varor kostnadsfritt hos oss i butiken på Kulla Kulltorp 1, 59178 Klockrike

FRAKT

Webbordrar skickas med postnord till hela Sverige mot en fraktkostnad på 50kr. Vid större och tyngre ordrar (sadlar etc) kan fraktkostnaden bli högre. 

LEVERANS

Leveranstiden är vanligtvis 1-3 dagar. Skulle varorna inte finnas hemma i lager kan leveranstiden bli 5-14 dagar beroende på tillgänglighet hos våra leverantörer. Skulle detta inträffa hör vi alltid av oss direkt och meddelar dig om preliminär leveranstid.  

BYTEN & RETUR

Skulle du behöva returnera din order eller göra ett byte meddelar du oss via mail till islandshastbutiken@gmail.com så hjälper vi dig. Du har 14 dagar ångerrätt från det att du mottagit din order. Återbetalning vid retur sker via den ursprungliga betalningsmetoden för din beställning. Byten är fraktfritt. Returer ska skickas i originalförpackningen eller liknande skyddad förpackning. Varor ska vara nya och oanvända. Returer kostar 50 kr.

REKLAMATION

Vill du reklamera en vara kontaktar du oss på mail islandshastbutiken@gmail.com och bifoga faktura/kvitto och en bild på det som är skadat eller trasigt. Om vi godkänner reklamationen så förbehåller vi oss rätten att i första hand reparera varan, om detta inte är möjligt skickar vi en ny vara. Skulle varan vara slut återbetalar vi köpesumman och de ev. fraktavgifter som du haft i samband med reklamationen.

KUNDTJÄNST

Vår kundtjänst är öppen dygnet runt på mail. Vi svarar på mail normalt inom 24 timmar.

Har du frågor om beställning, leverans, varor, returer osv kontaktar du kundtjänst.

islandshastbutiken@gmail.com

KÖPA SADEL

Vid intresse av sadelköp kontaktar du alltid först vår kundtjänst via mail, där vi kommer överens om sadelutprovning, beställning och betalningsvillkor. 

BETALNING 

Hos oss betalar du enkelt med Klarna. 

Vill du hämta varorna hos oss i butiken kan du betala med swish.

bottom of page